@kokuszkert

AZ ÉN SZTORIM

Kedves Leendő Vendégem!

Kisné G. Évának hívnak, 46 éves vagyok, 16 éves korom óta életem egy része a táplálkozás, hízás-fogyás körül forog. Duci kislányként, majd versenyző sportolóként, két gyermekes anyaként, mindig más és más étrend és alkat határozta meg az életemet. Kisebb-nagyobb sikerrel mindig lefogytam, persze szenvedések árán, s természetesen a rossz diéta miatt hamar vissza is híztam, jojóztam évekig. Volt egy módszer, amellyel több, mint 3 évig tartottam a súlyom, de még mindig hiányzott valami... Egészségügyi problémám alakult ki, melyre egy hormontartalmú készítményt kellett alkalmaznom 3 hónapig.

Elkezdődött a visszahízás, amitől évekig rettegtem... Felborult a hormon-háztartásom, a hízástól való félelemtől alig ettem. Kialakult bennem egyfajta táplálkozási zavar és kisebb depresszió, de szerencsére időben felismertem, s tudtam, ez így nem mehet tovább.

Összeállítottam egy étrendet magamnak, ami egészséges alapanyagokból, napi többszöri étkezés mintájára készült, sok élelmiszer kiiktatásával. Kísérleteztem, figyeltem a szervezetem reakcióit. A fogyás lassan, de biztosan beindult.

Újra nagy lett az életkedvem, s rengeteget olvastam a témában, éreztem, hogy ezt mással is meg kell osztanom. Még nagyobb tudásvágyam lett, s lányommal elvégeztük az Életmód- és táplálkozástanácsadó, valamint sporttáplálkozás-tanácsadói képzést. Éreztem, hogy ennek így kellett történnie, ez az amit szívvel-lélekkel, örömmel át tudnék másoknak is adni. Ezért döntöttem úgy, hogy ez lesz a munkám, a hivatásom! Soha nincs késő elkezdeni, mindig van visszaút és soha sem szabad feladni!

Ki ne szeretne akár 40 felett jól kinézni, egészségesen étkezni és még fogyni is?

Hogy a szenvedés és kísérletezés, kilátástalanság, elkeseredés, ördögi kör kimaradjon az életedből, én segítek! Együtt könnyebb lesz! Megcsináljuk, hidd el!

Instagram

@kokuszkert

IMG_2849.PNG
receptjeim

Köszönjük, hogy minket választottál!

 

Használd a #KisFitTeam és #KisFitFam hashtageket és kövess minket az instagramon!

© 2019 KIS FIT TEAM | ÁSZF | ADATVÉDELEM

  • KOKUSZKERT
  • MARTINA KLEIN
  • MARCELL KIS
  • MARTINA KLEIN
  • TEAM EXTRAZ